Monday, February 16, 2009

WWW.MASKAWIN.COM


SELAMAT DATANG

Selamat Datang!!

URL agen anda : http://www.maskahwin.com/index.php?ref=akmalbidin

Terima kasih kerana telah sudi menyertai program affiliate kami. Diharapkan, program ini dapat memberikan manfaat serta membantu anda meningkatkan pendapatan anda bagi memenuhi keperluan hidup pada masa ini. Program ini adalah merupakan program tanpa risiko, ini kerana, anda tidak perlu mengeluarkan sebarang modal untuk menyertai program ini.

Oleh itu, tiada risiko kehilangan modal. Sebagai agen, anda juga tidak diwajibkan untuk membeli buku ini. Tugas anda, hanyalah perlu mempromosikan URL/Banner/Butang/Iklan yang telah disediakan. Anda hanya perlu meng"copy & paste" sahaja koding yang telah disediakan. Segala urusan pengesahan bayaran, pembungkusan dan penghantaran akan diuruskan oleh pihak kami, iaitu Extreme D Enterprise.


Tajuk : Maskahwin Yang Hilang
Description : Panduan Mengumpul Wang Perkahwinan Untuk Bakal Pengantin
Penulis : Mohd Suhaimy
Format : Ebook
Harga : RM20

Mencari Cinta....

Salam...

Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya...

pelajar: guru, apakah erti cinta..?bagaimanakah saya boleh mendapatkannya...?

guru: ada sebuah ladang gandum yang luas didepan sana. berjalanlah kamu dan jangan sesekali kamu berundur. kemudian ambillah satu ranting. sekiranya kamu mendapati ranting tersebut sangat menakjubkan, ertinya kamu telah menemui cinta.

pelajar tersebut pun berjalan dan tidak berapa lama dia kembali dengan tangan yang kosong.

guru bertanya: mengapa kamu tidak membawa sebatang ranting pun...?

pelajar menjawab: saya hanya terpaksa memilih satu ranting saja, dan sewaktu berjalan saya tidak boleh mengundur kebelakang semula. sebenarnya saya telah berjumpa dengan satu ranting yang paling menakjubkan tapi saya tak tahu apakah yang akan menakjubkan di hadapan sana nanti, maka saya biarkan ranting itu lalu saya dapati tidak ada lagi ranting yang paling menakjubkan selain daripada yang saya lihat tadi. jadi saya tidak mengambil sebatang pun akhirnya.

gurunya menjawab: ye, itu lah cinta...

dihari lainnya pula pelajar tersebut bertanya kepada gurunya, apa itu perkahwinan...?

guru: ada hutan yang subur didepan sana. berjalanlah kamu. tapi janganlah kamu sesekali mengundur kebelakang. tebanglah sepohon pokok saja. dan tebanglah jika kamu merasakan bahawa pohon tersebut adalah yang paling cantik,segar dan tinggi, kerana kamu telah menemukan apa itu perkahwinan.

pelajar tersebut pun berjalan, dan tidak berapa lama, dia datang semula dengan membawa sepohon kayu, walaupun pohon tersebut tidaklah berapa segar, cantik dan tinggi pada pandangan guru tersebut.

maka gurunya pun bertanya: mengapa kamu memotong pohon seperti ini....?

pelajar itu menjawab: sebab, berdasarkan pengalaman ku sebelum ini, aku hanya berjalan separuh daripada hutan tersebut dan aku takut akan kembali dengan tangan kosong. jadi saya mengambil kesempatan menebang pohon ini lalu dibawa kesini. pada pandangan saya ianya adalah pohon yang terbaik buat saya. saya tidak mahu kehilangannya atau menyesal kerana tidak memilihnya...

maka guru itu menjawab: itulah perkahwinan.......
.
.
.
.
.
.
.

Kesimpulannya... janganlah terlalu memilih, tiada manusia yang sempurna di dunia ini.
Kalau dah dapat yang rasa macam ok jer tu.. rembat je cepat..

Lepas tu, cepat-cepat kumpul duit kahwin dan langsungkan perkahwinan..
Kalu tak cukup duit nak buat kahwin, jangan risau, boleh gi websiteNo comments:

Post a Comment

Text Widget

Text Widget